Bodymassage Reflexology and Healing

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Ab Initio

Metastaze pulmonare - Doctor Dan Nicolau

Email

Metastazele pulmonare

În urma marilor progrese tehnice înregistrate în lumea medicală, metastazele şi implicit stadiile IV ale neoplasmelor au cunoscut o mare schimbare de paradigmă. Dacă până în urmă cu câţiva ani stadiul IV al neoplasmelor însemna o condamnare din cauza soluţiilor limitate, astăzi metastazele multiple cu localizări multiple organice au început să aibă soluţii reale obiectivizate statistic prin rate de supravieţuire spectaculoase.


Material şi metoda:

Studiul cuprinde un număr de 241 de pacienţi succesivi, cu vârste între 14 şi 86 de ani, la care s-au practicat 306 intervenţii chirurgicale pentru tratamentul chirurgical al metastazelor pulmonare multiple în perioada noiembrie 2013-aprilie 2018. La toţi pacienţii s-a practicat extirparea metastazelor pulmonare folosind tehnologia Laser, numărul metastazelor pulmonare multiple variind de la 2 la 327. La toţi pacienţii s-au efectuat determinări histopatologice din produsele biologice extirpate.


Rezultate:
Media numărului de metastaze pulmonare extirpate/operaţie a fost de 31. Drenajul pleural postoperator a fost unic în 67%. Durata medie de spitalizare postoperatorie a fost de 76 de ore. S-a înregistrat un singur deces postoperator sub 30 de zile. Studiul randomizat a arătat o supravieţuire de 73 % la 4 ani, faţă de 34% pentru pacienţii ne-operaţi.


Discuţii:
Intervenţiile laser pentru cura metastazelor multiple pulmonare a fost introdusă în România de către autori în noiembrie 2013. Autorul a implementat metodă în Ungaria începând cu decembrie 2016. Părintele laserului în chirurgia toracică este Keyvan Moghissi din Marea Britanie. Metodă este foarte bine implementată în Marea Britanie şi Germania. Rezultate în timp arata o dublare a procentului de supravieţuire.

Concluzii:
1.  Abordarea chirurgicală a metastazelor pulmonare multiple cu tehnologie laser este un progres tehnologic şi tehnic care conduce la prelungirea speranţei de viaţă pentru pacienţii cu cancere în stadiul IV.
2. Chirurgia metastazelor pulmonare multiple nu este o alternativă terapeutică ci vine să complecteze posibilităţile terapeutice pentru pacienţii cu neoplasme în stadiul IV.

[ www.dannicolau.ro ]
 

 

Director Firme & Persoane Fizice

LISTARE FIRME
ADAUGA FIRMA NOUA

Calculator Indice Masa Corporala

Inaltime

Greutate


Calculator Calorii Zilnice


Vârstă

Gen

Inălţime

Greutate

ActivitateNutrition Calorie Counter

RECLAMA REFLEXOTERAPIE
Alternative cancer treatments 2015-2016
Search Treatments natural for all cancer patients. Cancer treatment, alternative cancer information, alternative cancer treatments, resources, natural cancer treatments, etc
www.treatmentcancer.info
Reflexoterapie si Reflexologie 2015
Masaj terapeutic , aromaterapie, dieta, reflexologie, reflexoterapie, reiki, osteopatie, celulita, slabire, yumeiho, IMC, BMI, medicina, sanatate si multe altele
Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Dan Nicolau - Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Tratament Cancer Pulmonar
Tratament Cancer Pulmonar - metastazapulmonara.ro
Locuri de munca si angajari
Locuri de munca in Romania si strainatate.
Reflexoterapie & Puncte reflexogene

Translate

 

Online

Avem 24 vizitatori online

Page Rank Check