Bodymassage Reflexology and Healing

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Ab Initio REFLEXOTERAPIE Ce este reflexologia?

Ce este reflexologia?

Email
Ce este reflexologia?
Reflexoterapie - stiinta zonelor reflexogene ale organismului, zone de reflex situate in picioare si mâini care corespund glandelor si organelor. Stimularea acestor zone reflexe in mod corespunzator poate ajuta la multe probleme de sanatate intr-un mod natural, un tip de intretinere preventiva. Reflexoterapia este un progres serios in domeniul sanatatii si nu ar trebui sa fie confundata cu masajul.

Este Reflexoterapie noua?
Ideea din spatele Reflexologiei nu este noua - de fapt, aceasta era practicata inca din 2330 i.Hr. de cultura egipteana. Reflexologia asa cum o stim astazi a fost prima data cercetata si dezvoltata de catre Eunice Ingham, pionier al acestui domeniu. Prima carte pe aceasta tema a fost publicata in anul 1938 si, din 1942, domeniul Reflexoterapiei a fost studiat in fiecare an.


Ce este metoda Ingham?
Se poate spune ca metoda Ingham reprezinta activitatea combinata a Eunicei Ingham aflata in ultimii ani de viata si a nepotului ei Dwight Byers C. (specialist acreditat si lider mondial in domeniul reflexologiei piciorului). Dl Byers, director al Institutului International de reflexoterapie, continua cercetare stiintifica in domeniul acestei extraordinare metode de vindecare si in ziua de astazi.

Cand apelam la Reflexoterapie?
Metoda Ingham de reflexoterapie este utilizata in principal pentru relaxarea zonelor tensionate. Medicii sunt de acord ca peste 75% din problemele noastre de sanatate pot fi legate de efectele stresului asupra diverselor organe si sisteme. Reflexoterapie - stimuleaza sistemul nervos si imbunatateste fluxul sanguin, ajutand la normalizarea naturala a acestora.

Avem nevoie de echipamente speciale?
In Reflexoterapie sunt utilizate doar mainile, devenind o metoda sigura, simpla si eficienta, fara utilizarea altor dispozitive, aparate sau mecanisme. Lasati degetele sa lucreze pentru sanatatea dumneavoastra si a celor din jur.

Reflexoterapia poate dauna sanatatii?
Nu, reflexoterapia nu dauneaza niciodata. Reflexoterapie - ajuta la normalizarea functiilor organismului. O sesiune reflexologica relaxeaza stresul care poate afecta sanatatea dumneavoastra. Este un mod eficient si sigur pentru o sanatate mai buna. Metoda Ingham de Reflexoterapie nu este destinata sa inlocuiasca tratamentul conventional medical. Reflexoterapie - o modalitate unica in domeniul sanatatii, scopul sau fiind nu de a diagnostica tulburari medicale specifice, ci de a contribui la realizarea unitatii functionale dintre organe si la mentinerea echilibrului intre organism si mediul inconjurator.
 

Director Firme & Persoane Fizice

LISTARE FIRME
ADAUGA FIRMA NOUA

Calculator Indice Masa Corporala

Inaltime

Greutate


Calculator Calorii Zilnice


Vârstă

Gen

Inălţime

Greutate

ActivitateNutrition Calorie Counter

Pret Website

Buy Websites
RECLAMA REFLEXOTERAPIE
Alternative cancer treatments 2015-2016
Search Treatments natural for all cancer patients. Cancer treatment, alternative cancer information, alternative cancer treatments, resources, natural cancer treatments, etc
www.treatmentcancer.info
Reflexoterapie si Reflexologie 2015
Masaj terapeutic , aromaterapie, dieta, reflexologie, reflexoterapie, reiki, osteopatie, celulita, slabire, yumeiho, IMC, BMI, medicina, sanatate si multe altele
Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Dan Nicolau - Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Tratament Cancer Pulmonar
Tratament Cancer Pulmonar - metastazapulmonara.ro
Locuri de munca si angajari
Locuri de munca in Romania si strainatate.
Reflexoterapie & Puncte reflexogene

Translate

 

Online

Avem 7 vizitatori online

Page Rank Check