Bodymassage Reflexology and Healing

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Ab Initio YUMEIHO
Yumeiho

Masajul Yumeiho

Email
Masajul Yumeiho este o metoda de reabilitare si echilibrare globala a organismului uman. Efectul sau holistic de adaptare si modificare se realizeaza prin aplicarea armonioasa a tehnicilor de masaj pe tot corpul. Aceste tehnici sunt destinate corectarii centrului de greutate dezechilibrat pentru a obtine o miscare corecta a fluxului de energie si pentru a stimula toate procesele importante  din corpul uman avand în vedere pozitia sa corecta. Masajul Yumeiho este o metoda unica si originala a vindecatorului japonez Masayuki Saionji pe baza cunostintelor sale extinse cu privire la vechile metode terapeutice referitoare la artele martiale practicate în manastirea Sao Lin în asociere cu alte metode traditionale de medicina traditionala chineza si japoneza.
Citeşte mai mult...
 

Originea terapiei Yumeiho

Email

Tehnicile şi procedeele speciale de masaj, precum şi celelalte aplicaţii terapeutice manuale incluse în practică Yumeiho, derivă din elemente ale medicinii tradiţionale chineze şi japoneze, precum practică ancestrală Zheng Ti Fa, (aplicaţii terapeutice manuale practicate în cadrul cunoscutei mănăstiri Shao-Lin). Parte din aceste metode terapeutice au fost aduse în Japonia în anul 1948 de către maestrul japonez Shuichi Ohno Hidegatsu.
Doctorul Masayuki Saionji, elev al maestrului Ohno, în urma unui studiu de peste 20 de ani efectuat asupra diverselor practici terapeutice tradiţionale extrem orientale, a sistematizat şi perfecţionat terapia făcând-o cunoscută sub denumirea de "Yumeiho" (numele complet fiind: Kotsuban Yumeiho Taiso) sau Yumeiho - Do. În consecinţă maestrul dr. Saionji Masayuki este considerat fondatorul terapiei Yumeiho.

Citeşte mai mult...
 

Yumeiho VIDEO 1

Email
Yumeiho - plexitis cervicobrachialis dex. 1
 

Yumeiho VIDEO 2

Email
Yumeiho - plexitis cervicobrachialis dex. 2
 


Director Firme & Persoane Fizice

LISTARE FIRME
ADAUGA FIRMA NOUA

Calculator Indice Masa Corporala

Inaltime

Greutate


Calculator Calorii Zilnice


Vârstă

Gen

Inălţime

Greutate

ActivitateNutrition Calorie Counter

RECLAMA REFLEXOTERAPIE
Alternative cancer treatments 2015-2016
Search Treatments natural for all cancer patients. Cancer treatment, alternative cancer information, alternative cancer treatments, resources, natural cancer treatments, etc
www.treatmentcancer.info
Reflexoterapie si Reflexologie 2015
Masaj terapeutic , aromaterapie, dieta, reflexologie, reflexoterapie, reiki, osteopatie, celulita, slabire, yumeiho, IMC, BMI, medicina, sanatate si multe altele
Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Dan Nicolau - Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Tratament Cancer Pulmonar
Tratament Cancer Pulmonar - metastazapulmonara.ro
Locuri de munca si angajari
Locuri de munca in Romania si strainatate.
Reflexoterapie & Puncte reflexogene

Translate

 

Online

Avem 8 vizitatori online

Page Rank Check