Bodymassage Reflexology and Healing

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Ab Initio DIETĂ

Pastila pentru slabit

Email
slabesti pilulaEste bine cunoscut faptul ca nicio pilula nu îti poate "topi" excesul de grasime stocat în organism. Cel putin nu înca! Însa doctorul Kishore Gadde de la Universitatea Duke, alaturi de echipa sa, a publicat în jurnalul "The Lancet" un nou studiu ce arata ca un medicament format din combinatia a doua substante deja cunoscute a ajutat pacientii obezi sa piarda aproximativ 10% din greutatea corpului lor în doar un an.

Studiul a studiat combinatia a doua medicamente deja existente: fentermina, un medicament de slabire prescris de obicei pe termen scurt si Topamax, un medicament anti-epilepsie ce are si un efect de pierdere a greutatii. Testele s-au efectuat pe 2.487 voluntari care erau supraponderali sau obezi, ce prezentau un indice de masa corporala între 27 si 45.
Citeşte mai mult...
 

De ce nu slăbim după dietă?

Email

Kilogramele în plus ne dau bătăi de cap şi, mai ales când vine vară, încercam să scăpăm de ele. Problema apărare atunci când acestea nu scad, deşi urmăm dieta, mergem la doctor, ne dăm cu creme sau luăm pastile de slăbit. Acest lucru are loc în primul rând pentru că nu urmezi o dietă personalizată.
Chiar dacă o dietă a avut un rezultat nemaipomenit asupra unui cunoscut, nu este neapărat nevoie să funcţioneze şi în cazul tău. "Suntem tentaţi să încercăm dietele prietenei sau ale vecinii. Funcţiile organismului sunt individuale. Ceea ce merge la mine cu siguranţă nu va merge la altă persoană, deoarece eu pot avea arderile rapide, iar cealaltă persoană să aibă un metabolism leneş", a declarat bio-nutriţionistul Livia Nena, pentru Gândul.

Citeşte mai mult...
 

Dieta in litiaza renala

Email

Bărbaţii sunt mai frecvent afectaţi decât femeile. Dieta are un rol hotărâtor în formarea calculilor de calciu şi de acid uric, însă şi predispoziţia genetică este responsabilă cu declanşarea bolii. Ce favorizează formarea "pietrelor la rinichi"? Pe primul loc este aportul insuficient de lichide, care face că urina să fie concentrată, aciditatea ei jucând un rol favorizant, important.
Rinichiul elimină o cantitate mai mare de oxalaţi şi calciu care se vor combina cu pH-ul acid al urinei şi vor forma cristalele de oxalat de calciu ce se vor organiza în "cariere" mai mari sau mai mici. Studii de specialitate au demonstrat că o dietă foarte bogată în proteine favorizează formarea calculilor renali de calciu şi acid uric. În mod normal, urina conţine citrat, o substanţă care inhiba constituirea cristalelor de oxalat de calciu. Absenţa citratului - sau prezenţa sa în cantitate mică - favorizează apariţia acestor cristale.

Citeşte mai mult...
 

Dieta de slăbit

Email

Dieta de slăbit îţi va da o senzaţie precoce de saţietate, astfel încât vei ajunge să nu-ţi mai doreşti tu alte suplimente decât cele permise.

Mic dejun:

  • O cană cu lapte şi fulgi de cereale (nu musli) sau
  • Două felii de pâine prăjită cu unt;
  • Apă plată sau ceai.
Citeşte mai mult...
 

Dieta bogata in fibre

Email

Dieta bogată în fibre devine din ce în ce mai celebră şi pe meleagurile noastre. Deşi ea a fost prima dată amintită în SUA în anii ’70 şi a pătruns masiv ca idee de dietă sănătoasă prin anii ’80, ca şi în cazul altor lucruri, iată că abia acum începe această modă şi la noi în ţară. Auzim peste tot despre pâine pentru slăbit, suplimente miraculoase care vindeca orice boală de colon şi nu numai, spaghete minune care nu te îngraşă, ci te slăbesc şi te însănătoşesc subit, biscuiţi, cereale de mic dejun şi făinuri cu cereale integrale, etc.

Citeşte mai mult...
 


Director Firme & Persoane Fizice

LISTARE FIRME
ADAUGA FIRMA NOUA

Calculator Indice Masa Corporala

Inaltime

Greutate


Calculator Calorii Zilnice


Vârstă

Gen

Inălţime

Greutate

ActivitateNutrition Calorie Counter

RECLAMA REFLEXOTERAPIE
Alternative cancer treatments 2015-2016
Search Treatments natural for all cancer patients. Cancer treatment, alternative cancer information, alternative cancer treatments, resources, natural cancer treatments, etc
www.treatmentcancer.info
Reflexoterapie si Reflexologie 2015
Masaj terapeutic , aromaterapie, dieta, reflexologie, reflexoterapie, reiki, osteopatie, celulita, slabire, yumeiho, IMC, BMI, medicina, sanatate si multe altele
Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Dan Nicolau - Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Tratament Cancer Pulmonar
Tratament Cancer Pulmonar - metastazapulmonara.ro
Locuri de munca si angajari
Locuri de munca in Romania si strainatate.
Reflexoterapie & Puncte reflexogene

Translate

 

Online

Avem 5 vizitatori online

Page Rank Check