Alimentele de tip fast-food si demenţa
Conform The Mirror, consumând mâncaruri prajite si la gratar va ridicati riscul de demenţă, spun specialistii. Alimentele bogate in proteine si gatite la temperaturi inalte, ridica nivelul agentilor nocivi- compusi denumiti produse finite avansate bogate in glicati, din sange. Aproape o treime dintre oamenii ce sufera de demenţă, sufera si de subnutritie la domiciliu( mai exact, nu gatesc acasa, ci consuma doar mancaruri de tip fast-food in oras ). De asemeni, dementa afecteaza si o zecime dintre persoanele in varsta, acasa, si pe 7 din 10 persoane, in spital, ridicand astfel riscul de cazaturi si fracturi la aceste persoane.
Slabesti printr-un simplu exercitiu de scriere.
7 ore de somn pe noapte pentru o siluetă perfectă
Sportul prelungeste viata
Echinacea nu amelioreaza racelile
Sucul de rodie incetineste evolutia cancerului
|
|
Nutrition Calorie Counter |