Bodymassage Reflexology and Healing

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Ab Initio STIL DE VIAŢĂ

Alimentele de tip fast-food si demenţa

Email
Conform The Mirror, consumând mâncaruri prajite si la gratar va ridicati riscul de demenţă, spun specialistii. Alimentele bogate in proteine si gatite la temperaturi inalte, ridica nivelul agentilor nocivi- compusi denumiti produse finite avansate bogate in glicati, din sange. Aproape o treime dintre oamenii ce sufera de demenţă, sufera si de subnutritie la domiciliu( mai exact, nu gatesc acasa, ci consuma doar mancaruri de tip fast-food in oras ). De asemeni, dementa afecteaza si o zecime dintre persoanele in varsta, acasa, si pe 7 din 10 persoane, in spital, ridicand astfel riscul de cazaturi si fracturi la aceste persoane.
 

Slabesti printr-un simplu exercitiu de scriere.

Email

Un studiu realizat de o echipa de cercetatori din Canada si SUA a condus la descoperirea unei metode prin care femeile pot slabi doar printr-un simplu exercitiu de scriere.

Cercetarea publicata în prestigiosul jurnal Psychological Science arata ca femeile care au petrecut 15 minute în fiecare zi scriind despre aspectele cele mai importante pentru ele, precum relatiile apropiate, muzica sau religia, au reusit sa slabeasca mai multe kilograme decât femeile care nu au efectuat acest exercitiu.


"Avem nevoia sa simtim o integritate a sinelui", explica Christine Logel de la Universitatea Waterloo, coautor al studiului. "Atunci când un eveniment neplacut ne ameninta imaginea buna pe care o avem despre noi însene, precum o cearta cu un prieten sau esecul la un test, ne putem reface imaginea buna reamintindu-ne cât de mult ne iubim copiii, de exemplu", a afirmat Logel.

Citeşte mai mult...
 

7 ore de somn pe noapte pentru o siluetă perfectă

Email

O perioadă de somn de 7 ore pe noapte ar putea constitui reţeta succesului pentru persoanele care doresc să se menţină într-o formă fizică optimă, conform unui studiu realizat de cercetători canadieni. O perioadă mai mare sau mai mică de somn poate duce la acumularea kilogramelor în plus iar pe o perioadă mai lungă poate duce chiar la obezitate.Conform acestui studiu persoanele care dorm mai puţin de 7 ore pe noapte s-au îngrăşat cu aproximativ 2 kilograme în interval de 6 ani, iar cei care dorm mai mult de 7 ore pe noapte se îngraşă cu aproximativ cu 1,5 kilograme în acelaşi interval de timp.

Citeşte mai mult...
 

Sportul prelungeste viata

Email

Persoanele în vârstă care sunt active din punct de vedere fizic au şanse mult mai mari să trăiască mai mult decât persoanele care preferă să stea pe canapea şi au o posibilitate mai mare de a-şi păstra independentă, se arăta într-un nou studiu realizat de o echipă de cercetători de la Universitatea Hebrew, Ierusalim.
Persoanele care au fost sedentare dar au început să practice activităţi sportive, chiar şi la vârsta de 80 de ani, şi-au redus riscul de a muri mai repede, se arată în studiul citat de Reuters.

Citeşte mai mult...
 

Echinacea nu amelioreaza racelile

Email

Dacă sunteţi răciţi, atunci nu ar trebui să vă gândiţi la un tratament cu echinaceea, întrucât un nou studiu arată că planta nu are niciun efect.
Studiul realizat cu ajutorul a peste 700 de adulţi şi copii arată că echinaceea nu are efectul scontat: o răceală care durează mai puţin şi simptome minore.
Deoarece nu există un remediu clar pentru răceală, americanii dau miliarde de dolari pe fel şi fel de pastile, spray-uri, siropuri, etc. Foarte multă lume încearcă să se trateze cu diverse produse care conţin echinaceea, care ajută la întărirea sistemului imunitar.

Citeşte mai mult...
 

Sucul de rodie incetineste evolutia cancerului

Email

Sucul de rodie ar putea încetini evoluţia cancerului, după cum se arăta într-un studiu citat de Daily Mail.
Cercetătorii au descoperit că sucul conţine anumite substanţe care împiedică împrăştierea cancerului în corp şi slăbesc semnalele chimice care determină împrăştierea celulelor cancerigene.

Citeşte mai mult...
 


Director Firme & Persoane Fizice

LISTARE FIRME
ADAUGA FIRMA NOUA

Calculator Indice Masa Corporala

Inaltime

Greutate


Calculator Calorii Zilnice


Vârstă

Gen

Inălţime

Greutate

ActivitateNutrition Calorie Counter

RECLAMA REFLEXOTERAPIE
Alternative cancer treatments 2015-2016
Search Treatments natural for all cancer patients. Cancer treatment, alternative cancer information, alternative cancer treatments, resources, natural cancer treatments, etc
www.treatmentcancer.info
Reflexoterapie si Reflexologie 2015
Masaj terapeutic , aromaterapie, dieta, reflexologie, reflexoterapie, reiki, osteopatie, celulita, slabire, yumeiho, IMC, BMI, medicina, sanatate si multe altele
Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Dan Nicolau - Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Tratament Cancer Pulmonar
Tratament Cancer Pulmonar - metastazapulmonara.ro
Locuri de munca si angajari
Locuri de munca in Romania si strainatate.
Reflexoterapie & Puncte reflexogene

Translate

 

Online

Avem 7 vizitatori online

Page Rank Check