Bodymassage Reflexology and Healing

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Ab Initio FRUMUSEŢE

Cosmetica - Retete de frumusete

Email

Conform principiului enunţat nu o dată, că frumuseţea se mănâncă în farfurie (la fel ca şi sănătatea), vă recomandăm câteva reţete cu efecte fulgerătoare pentru sporul dvs. de frumuseţe. Superbogate în vitamine, enzime şi minerale, fructele proaspete sunt o binefacere pentru ten, pentru păr şi pentru slăbit. Luaţi-vă răgazul ca măcar o dată pe săptămână să le folosiţi ca substitut pentru produsele cosmetice de sinteză, şi eficientă lor vă va cuceri. Cosmetică "vie", netrecuta prin foc, e un principiu de frumuseţe pe care n-ar trebui să-l abandonaţi. Nu doar organismul, ci şi pielea şi părul au nevoie de miraculoasă energie a naturii, aflată vara la apogeu.

Citeşte mai mult...
 

Sfaturi de frumusete

Email

Preferaţi cafeaua cu cofeină! Reglează tensiunea arterială şi ajuta la slăbit. Studii recente realizate în Sua au spulberat prejudecata că hipertensiunea e provocată de cofeină. Din contră: 4 căni de cafea cofeinizata pe zi scad tensiunea, datorită oxidanţilor pe care îi conţin, şi împiedica formarea excesului de grăsimi. Avertismentul e invers: cafeaua fără cofeină, băută în exces, produce colesterol.

Citeşte mai mult...
 

Secrete de frumuseţe

Email

De ce străluceşte aşa de frumos părul japonezelor? Cum scăpa italiencele de riduri, cu ulei de măsline? Răspunsul e simplu: folosesc reţete de cosmetică naturiste străvechi, care ne-ar face şi nouă la fel de bine

Luciu de păr japonez

Se încălzeşte o linguriţă de untdelemn de măsline şi se aplică pe părul umed, pe toată lungimea lui şi pe vârfuri. Se acoperă 20 de minute cu un prosop, apoi se spăla. Atenţie! Şamponul se aplică direct pe părul uns, iar nu înmuiat înainte cu apă. Abia după ce se formează clăbucul, se clăteşte în mai multe ape.

Citeşte mai mult...
 

Ceaiuri pentru frumusete

Email

Ceaiuri pentru frumuseţe

Cu frumuseţea este ca şi cu sănătatea: sătulă de alternativele în totalitate chimice, cosmetică modernă redescoperă plantele, cele dintâi produse din istoria pentru menţinerea frumuseţii, fapţi pentru care nenumărate creme sau loţiuni luxoase lauda virtuţile plantelor pe care le conţin.

Citeşte mai mult...
 

Frumusetea si vremea rece

Email

Frigul, vântul puternic şi umezeala au un impact puternic negativ asupra părului şi pielii în timpul iernii. De aceea, îngrijirea corpului în acest sezon trebuie adaptată noilor condiţii climatice.
Părul, care este foarte expus factorilor de mediu, devine uscat, casant şi se toceşte mai uşor din cauza frigului, se murdăreşte mai repede din cauza vântului, iar umezeală îl face să fie greu de aranjat.

Citeşte mai mult...
 


Director Firme & Persoane Fizice

LISTARE FIRME
ADAUGA FIRMA NOUA

Calculator Indice Masa Corporala

Inaltime

Greutate


Calculator Calorii Zilnice


Vârstă

Gen

Inălţime

Greutate

ActivitateNutrition Calorie Counter

RECLAMA REFLEXOTERAPIE
Alternative cancer treatments 2015-2016
Search Treatments natural for all cancer patients. Cancer treatment, alternative cancer information, alternative cancer treatments, resources, natural cancer treatments, etc
www.treatmentcancer.info
Reflexoterapie si Reflexologie 2015
Masaj terapeutic , aromaterapie, dieta, reflexologie, reflexoterapie, reiki, osteopatie, celulita, slabire, yumeiho, IMC, BMI, medicina, sanatate si multe altele
Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Dan Nicolau - Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Tratament Cancer Pulmonar
Tratament Cancer Pulmonar - metastazapulmonara.ro
Locuri de munca si angajari
Locuri de munca in Romania si strainatate.
Reflexoterapie & Puncte reflexogene

Translate

 

Online

Avem 7 vizitatori online

Page Rank Check