Bodymassage Reflexology and Healing

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Ab Initio DIETĂ Pastila pentru slabit

Pastila pentru slabit

Email
slabesti pilulaEste bine cunoscut faptul ca nicio pilula nu îti poate "topi" excesul de grasime stocat în organism. Cel putin nu înca! Însa doctorul Kishore Gadde de la Universitatea Duke, alaturi de echipa sa, a publicat în jurnalul "The Lancet" un nou studiu ce arata ca un medicament format din combinatia a doua substante deja cunoscute a ajutat pacientii obezi sa piarda aproximativ 10% din greutatea corpului lor în doar un an.

Studiul a studiat combinatia a doua medicamente deja existente: fentermina, un medicament de slabire prescris de obicei pe termen scurt si Topamax, un medicament anti-epilepsie ce are si un efect de pierdere a greutatii. Testele s-au efectuat pe 2.487 voluntari care erau supraponderali sau obezi, ce prezentau un indice de masa corporala între 27 si 45.
De asemenea, voluntarii sufereau de cel putin doua afectiuni provocate de obezitate, printre care presiune arteriala ridicata, un nivel al colesterolului ridicat sau chiar diabet.

Participantilor la studiu li s-a oferit o dieta standard, consiliere pentru exercitiile fizice si au fost repartizati aleatoriu pentru a lua fie un placebo, fie una dintre cele doua doze continând amestecul de medicamente mentionat mai sus.

Cei carora li s-a administrat combinatia de medicamente au slabit în medie cu 9 kg mai mult într-un an în comparatie cu cei care au primit un placebo. De asemenea, s-au observat îmbunatatiri în ceea ce priveste presiunea arteriala, nivelul colesterolului si în ceea ce priveste markerii ce masoara nivelul inflamatiei.

În prezent, un singur medicament este aprobat de catre Administratia Alimentelor si Medicamentelor din SUA pentru un tratament de slabire de lunga durata - orlistatul, care se vinde în farmacii în compozitia medicamentului Xenical. Acesta actioneaza prin blocarea absorbtiei de grasimi din intestin, dar nu afecteaza pofta de mâncare.

În schimb, fentermina scade simtitor pofta de mâncare, dar este un tratament utilizat pentru o scurta perioada de timp pentru ca nu se cunosc înca efectele pe care le provoaca dupa o folosire de lunga durata. Topamax a fost testat ca medicament pentru slabire dupa ce doctorii au observat efectul secundar pe care l-a avut acesta în tratamentul pentru epileptici. Din pacate, efectele secundare ale medicamentului sunt pierderea memoriei, modificari cognitive si unele anomalii psihiatrice, astfel ca nu este un tratament popular în scopul slabirii.

Kishore Gadde si echipa sa au încercat sa gaseasca o un dozaj ideal al combinatiei de medicamente pentru a stimula capacitatea acestora de a ajuta pacientii sa scada în greutate. Echipa a testat doua dozaje diferite ale substantelor, constatând ca ambele au dus la o pierdere a greutatii mai mare decât în cazul pilulelor placebo.

Pentru a aproba o noua pilula de slabire, Administratia Alimentelor si Medicamentelor solicita o reducere de cel putin 5% din greutate într-un an. Noul studiu a demonstrat ca 62% dintre persoanele care au primit un tratament cu cea mai mica doza au atins acest nivel de scadere în greutate, comparativ cu 21% din cei din grupul de control. Grupul caruia i s-a administrat un dozaj mai mare a prezentat scaderi în greutate si mai pronuntate, dar au dat dovada si de efecte secundare - gura uscata, senzatie de amorteala sau furnicaturi, constipatie, insomnie, depresie si anxietate. Dupa încetarea tratamentului, participantii au observat disparitia reactiilor adverse, dar exista posibilitatea unor efecte de lunga durata.

Toamna trecuta, Administratia Alimentelor si Medicamentelor a respins tratamentul cu aceasta combinatie de medicamente, sugerând sa se efectueze mai multe studii în ceea ce priveste efectele de durata pe care le-ar putea avea medicamentele, cerând o atentie sporita în privinta afectiunilor cardiace si a potentialelor malformatii la nastere. Topamax a fost asociat cu cresterea riscului de aparitie a buzei de iepure sau a deformarilor cerului gurii la bebelusii nascuti de femeile care au consumat acest medicament, desi acest efect nu a fost întâlnit în cadrul acestui studiu la femeile ce erau însarcinate în timpul efectuarii sale.

Studiile suplimentare vor fi efectuate pentru a confirma atât siguranta dozajului, cât si rezultatele tratamentului de slabire cu cât mai putine efecte secundare. Un medicament eficient pentru reducerea greutatii ar fi o arma puternica în lupta cu alte boli cronice asociate kilogramelor în plus, precum afectiunile cardiace, hipertensiunea arteriala sau diabetul zaharat.


Sursa articol:   TIME
 

Director Firme & Persoane Fizice

LISTARE FIRME
ADAUGA FIRMA NOUA

Calculator Indice Masa Corporala

Inaltime

Greutate


Calculator Calorii Zilnice


Vârstă

Gen

Inălţime

Greutate

ActivitateNutrition Calorie Counter

Pret Website

Buy Websites
RECLAMA REFLEXOTERAPIE
Alternative cancer treatments 2015-2016
Search Treatments natural for all cancer patients. Cancer treatment, alternative cancer information, alternative cancer treatments, resources, natural cancer treatments, etc
www.treatmentcancer.info
Reflexoterapie si Reflexologie 2015
Masaj terapeutic , aromaterapie, dieta, reflexologie, reflexoterapie, reiki, osteopatie, celulita, slabire, yumeiho, IMC, BMI, medicina, sanatate si multe altele
Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Dan Nicolau - Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Tratament Cancer Pulmonar
Tratament Cancer Pulmonar - metastazapulmonara.ro
Locuri de munca si angajari
Locuri de munca in Romania si strainatate.
Reflexoterapie & Puncte reflexogene

Translate

 

Online

Avem 22 vizitatori online

Page Rank Check