Bodymassage Reflexology and Healing

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Ab Initio DIETĂ De ce nu slăbim după dietă?

De ce nu slăbim după dietă?

Email

Kilogramele în plus ne dau bătăi de cap şi, mai ales când vine vară, încercam să scăpăm de ele. Problema apărare atunci când acestea nu scad, deşi urmăm dieta, mergem la doctor, ne dăm cu creme sau luăm pastile de slăbit. Acest lucru are loc în primul rând pentru că nu urmezi o dietă personalizată.
Chiar dacă o dietă a avut un rezultat nemaipomenit asupra unui cunoscut, nu este neapărat nevoie să funcţioneze şi în cazul tău. "Suntem tentaţi să încercăm dietele prietenei sau ale vecinii. Funcţiile organismului sunt individuale. Ceea ce merge la mine cu siguranţă nu va merge la altă persoană, deoarece eu pot avea arderile rapide, iar cealaltă persoană să aibă un metabolism leneş", a declarat bio-nutriţionistul Livia Nena, pentru Gândul.

Trebuie să ai grijă la sănătate şi în cazul în care ai probleme cu ficatul sau rinichii trebuie să iei în serios aceste boli.
"Atunci când pacientul are probleme cu unul dintre aceste organe poate încerca toate dietele posibile şi imposibile, dar tot nu va putea slăbi. Problemele cu rinichii duc la retenţie de apă. Astfel, pacienţii trebuie să meargă la medic să îşi rezolve aceste probleme de sănătate şi apoi la un nutriţionist pentru a-i recomanda o dietă adecvată problemelor lui de sănătate", explica Nena.

Acest lucru este valabil şi în cazul persoanelor care suferă de diabet de tip 2.
Multe persoane spun că fac mişcare atunci când urmează o dietă, însă acest lucru nu prea este aşa cum spun ei. "Atunci când adopţi o dietă trebuie să renunţi la stilul de viaţă sedentar. Exerciţiile fizice accelerează arderile, iar kilogramele vor dispărea mult mai repede dacă îmbini mişcarea cu regimul", continua biologul.
Un alt motiv pentru care nu slăbim este faptul că trişam. "Există pacienţi care nu pot renunţa la prostul obicei de a mai ronţăi câte ceva între mese. De regulă, aceste gustări au un conţinut caloric destul de ridicat şi astfel ce luăm pe mere, dăm pe pere", a mai spus Nena.

[sursă: ziare.com]

 

Director Firme & Persoane Fizice

LISTARE FIRME
ADAUGA FIRMA NOUA

Calculator Indice Masa Corporala

Inaltime

Greutate


Calculator Calorii Zilnice


Vârstă

Gen

Inălţime

Greutate

ActivitateNutrition Calorie Counter

Pret Website

Buy Websites
RECLAMA REFLEXOTERAPIE
Alternative cancer treatments 2015-2016
Search Treatments natural for all cancer patients. Cancer treatment, alternative cancer information, alternative cancer treatments, resources, natural cancer treatments, etc
www.treatmentcancer.info
Reflexoterapie si Reflexologie 2015
Masaj terapeutic , aromaterapie, dieta, reflexologie, reflexoterapie, reiki, osteopatie, celulita, slabire, yumeiho, IMC, BMI, medicina, sanatate si multe altele
Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Dan Nicolau - Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Tratament Cancer Pulmonar
Tratament Cancer Pulmonar - metastazapulmonara.ro
Locuri de munca si angajari
Locuri de munca in Romania si strainatate.
Reflexoterapie & Puncte reflexogene

Translate

 

Online

Avem 20 vizitatori online

Page Rank Check