Bodymassage Reflexology and Healing

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Ab Initio FRUMUSEŢE Sfaturi de frumusete

Sfaturi de frumusete

Email

Preferaţi cafeaua cu cofeină! Reglează tensiunea arterială şi ajuta la slăbit. Studii recente realizate în Sua au spulberat prejudecata că hipertensiunea e provocată de cofeină. Din contră: 4 căni de cafea cofeinizata pe zi scad tensiunea, datorită oxidanţilor pe care îi conţin, şi împiedica formarea excesului de grăsimi. Avertismentul e invers: cafeaua fără cofeină, băută în exces, produce colesterol.

  • Aplicaţi uleiul de masaj pe pielea umedă. Apă şi grăsimea formează o emulsie care e absorbită mai bine de epiderma. În concluzie: nu va uscaţi complet după dus.
  • Dormiţi cu mănuşi! Aplicaţi pe mâini, mai întâi, o cremă grasă, apoi puneţi-vă  o pereche de mănuşi din bumbac şi păstraţi-le peste noapte. Veţi avea o piele de catifea.
  • Pielea de pe talpa piciorului se înmoaie cu sare. Puneţi, pe flacără mică, şase linguri de untdelemn şi 2 linguriţe sare grunjoasa, până ce obţineţi un terci omogen. Lăsaţi-l să se răcească, apoi frecaţi-vă cu el pe talpa picioarelor.
  • Obrazul subţire cu portocala se ţine! Un şervet înmuiat în apă caldă, amestecată cu două picături de ulei esenţial de portocale, face minuni. Aplicaţi-l pe faţă ca o compresă. Le este de folos şi bărbaţilor.
  • Reţetă pentru buze fine şi dulci: amestecaţi puţină miere de albine cu o bucăţică de unt, până ce obţineţi o cremă omogenă. Aplicaţi-o pe buze şi lăsaţi-o să acţioneze cât mai mult. Le înmoaie şi le revitalizează.
  • Cuperoza poate fi combătuta cu 200 ml de apă, în care s-a fiert o salată tocată, sau cu comprese călduţe de ceai de tei, aplicate seara şi dimineaţă.
 

Director Firme & Persoane Fizice

LISTARE FIRME
ADAUGA FIRMA NOUA

Calculator Indice Masa Corporala

Inaltime

Greutate


Calculator Calorii Zilnice


Vârstă

Gen

Inălţime

Greutate

ActivitateNutrition Calorie Counter

Pret Website

Buy Websites
RECLAMA REFLEXOTERAPIE
Alternative cancer treatments 2015-2016
Search Treatments natural for all cancer patients. Cancer treatment, alternative cancer information, alternative cancer treatments, resources, natural cancer treatments, etc
www.treatmentcancer.info
Reflexoterapie si Reflexologie 2015
Masaj terapeutic , aromaterapie, dieta, reflexologie, reflexoterapie, reiki, osteopatie, celulita, slabire, yumeiho, IMC, BMI, medicina, sanatate si multe altele
Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Dan Nicolau - Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Tratament Cancer Pulmonar
Tratament Cancer Pulmonar - metastazapulmonara.ro
Locuri de munca si angajari
Locuri de munca in Romania si strainatate.
Reflexoterapie & Puncte reflexogene

Translate

 

Online

Avem 14 vizitatori online

Page Rank Check