Bodymassage Reflexology and Healing

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Ab Initio FRUMUSEŢE Secrete de frumuseţe

Secrete de frumuseţe

Email

De ce străluceşte aşa de frumos părul japonezelor? Cum scăpa italiencele de riduri, cu ulei de măsline? Răspunsul e simplu: folosesc reţete de cosmetică naturiste străvechi, care ne-ar face şi nouă la fel de bine

Luciu de păr japonez

Se încălzeşte o linguriţă de untdelemn de măsline şi se aplică pe părul umed, pe toată lungimea lui şi pe vârfuri. Se acoperă 20 de minute cu un prosop, apoi se spăla. Atenţie! Şamponul se aplică direct pe părul uns, iar nu înmuiat înainte cu apă. Abia după ce se formează clăbucul, se clăteşte în mai multe ape.

Peeling rusesc cu cafea

Rusoaicele nu se mulţumesc doar să ghicească în cafea, ci o folosesc şi pentru un peeling corporal cu efect minunat. Masata pe pielea umedă sau uscată, ea netezeşte asperităţile. Pulberea de cafea elimina peliculele de piele moartă, face pielea moale şi catifelată. Cofeină activează circulaţia sângelui şi metabolismul. Efectul pentru frumuseţe este o epidermă fermă şi mai puţină celulită.

Cum procedaţi: 5 linguri de zaţ de cafea se amestecă cu 150 g sare marină şi 2 linguri de untdelemn de măsline. Peelingul se combină cu un masaj. Aplicaţi produsul pe piele, cu mişcări circulare, de la picioare spre mâini şi spre zona inimii. Lăsaţi câteva minute să acţioneze, apoi clătiţi-vă bine cu apă caldă.

Mască cu orez din Vietnam

Tenul pur şi curat al vietnamezelor se datorează unei măşti pe bază de orez. Pentru asta, ele fierb o cană de orez într-un litru de apă. Spuma care iese la suprafaţa apei se amestecă cu făină de orez, până se obţine o pastă, ce se aplică precum o mască. Se lasă 10 minute să acţioneze, apoi se clăteşte cu apă rece. Orezul are o însuşire deosebită de purificare. La fel cum suge apa la fiert, tot aşa îndepărtează şi excesul de grăsime de pe obraz. În plus, cereala cu bob transparent conţine minerale esenţiale pentru sănătatea epidermei.
Cum procedaţi: o variantă rapidă a măştii de frumuseţe vietnameze este următoarea - curăţaţi mai întâi obrazul cu un tampon de vată înmuiat în untdelemn de plante. Lăsaţi-l să pătrundă în piele. Separat, amestecaţi o lingură de făină de orez (se găseşte în magazine sau se poate obţine prin măcinare) cu lapte, până ce obţineţi o pastă moale. Întindeţi-o pe obraz cu o pensulă, ferind zona ochilor. După 10 minute, înlăturaţi-o cu un prosop umezit.

Mixtura italiană împotriva îmbătrânirii premature

O cură compusă din portocale roşii şi untdelemn de măsline este reţeta pe care o folosesc italiencele pentru a avea o înfăţişare strălucitoare. Pentru asta, ele amesteca două linguriţe de untdelemn de măsline cu sucul şi coaja rasă a unei portocale roşii. Compoziţia se masează pe faţă, gât şi decolteu, iar resturile se şterg cu un şerveţel. Untdelemnul de măsline pătrunde uşor în piele, fiind bun deopotrivă pentru tenurile uscate şi grase. Vitamina C conţinută în portocale sporeşte producţia de colagen care întăreşte pielea.
Varianta: o mască pentru ten sensibil se prepară astfel - două linguriţe de cremă Nivea se amestecă cu un gălbenuş de ou, o linguriţă de untdelemn de măsline şi două picături de ulei aromat de portocale. Se întinde pe faţă, evitând zona ochilor. Se lasă să acţioneze 15 minute, iar resturile se şterg cu un şerveţel.

Metoda hawaiiană de îngrijire a picioarelor

În Hawaii, unde femeile merg mult desculţe, se foloseşte o metodă eficientă de îngrijire a picioarelor. Mai întâi se pune într-un lighean încăpător pietriş de rău (griblura), peste care se toarnă apă caldă şi câteva picături de ulei aromat de iasomie sau eucalipt. Se sta cu picioarele în apă vreme de 10-15 minute, timp în care se freacă tălpile de pietre. Apoi picioarele se şterg şi se ung cu ulei de nucă de cocos.
Varianta: amestecaţi 50 g sare marina cu 5 picături de ulei de eucalipt sau iasomie (se găsesc în magazinele naturiste). Frecaţi-vă bine tălpile şi călcâiele cu un burete pe care puneţi amestecul aromat, apoi înmuiaţi-vă picioarele vreme de 15 minute în apă caldă.

 

Director Firme & Persoane Fizice

LISTARE FIRME
ADAUGA FIRMA NOUA

Calculator Indice Masa Corporala

Inaltime

Greutate


Calculator Calorii Zilnice


Vârstă

Gen

Inălţime

Greutate

ActivitateNutrition Calorie Counter

Pret Website

Buy Websites
RECLAMA REFLEXOTERAPIE
Alternative cancer treatments 2015-2016
Search Treatments natural for all cancer patients. Cancer treatment, alternative cancer information, alternative cancer treatments, resources, natural cancer treatments, etc
www.treatmentcancer.info
Reflexoterapie si Reflexologie 2015
Masaj terapeutic , aromaterapie, dieta, reflexologie, reflexoterapie, reiki, osteopatie, celulita, slabire, yumeiho, IMC, BMI, medicina, sanatate si multe altele
Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Dan Nicolau - Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Tratament Cancer Pulmonar
Tratament Cancer Pulmonar - metastazapulmonara.ro
Locuri de munca si angajari
Locuri de munca in Romania si strainatate.
Reflexoterapie & Puncte reflexogene

Translate

 

Online

Avem 12 vizitatori online

Page Rank Check