Bodymassage Reflexology and Healing

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Ab Initio STIL DE VIAŢĂ Echinacea nu amelioreaza racelile

Echinacea nu amelioreaza racelile

Email

Dacă sunteţi răciţi, atunci nu ar trebui să vă gândiţi la un tratament cu echinaceea, întrucât un nou studiu arată că planta nu are niciun efect.
Studiul realizat cu ajutorul a peste 700 de adulţi şi copii arată că echinaceea nu are efectul scontat: o răceală care durează mai puţin şi simptome minore.
Deoarece nu există un remediu clar pentru răceală, americanii dau miliarde de dolari pe fel şi fel de pastile, spray-uri, siropuri, etc. Foarte multă lume încearcă să se trateze cu diverse produse care conţin echinaceea, care ajută la întărirea sistemului imunitar.

Există şi alte studii care arată că această plantă nu ajută în lupta împotriva răcelilor, în timp ce alte studii prezintă beneficii nesemnificative.

Cercetătorii de la University of Wisconsin au încercat să descopere adevărul despre echinaceea şi au dat anunţuri în ziare pentru a găsi persoane răcite care să ia parte la studiu. Participanţii aveau o vârstă cuprinsă între 12 şi 80 de ani şi au fost împărţiţi în grupuri: un grup a primit pastile cu echinaceea, un grup pastile false, iar alţii nu au primit niciun fel de tratament.
Unele persoane care au luat echinaceea aveau simptome mai uşoare şi au fost mai puţin timp răcite, însă ameliorările au fost nesemnificative, ceea ce înseamnă că ar fi putut fi declanşate de alţi factori.

"Nu există niciun rezultat concret", a declarat Mark Blumenthal, director executiv la American Botanical Council, citat de The Associated Press.
Rezultatele studiului au fost publicate în Annals of Internal Medicine şi a fost susţinut de National Center of Complementary and Alternative Medicine, care a cheltuit 6,8 milioane de dolari, din 2002 încoace, pentru a face diverse teste.

 

Director Firme & Persoane Fizice

LISTARE FIRME
ADAUGA FIRMA NOUA

Calculator Indice Masa Corporala

Inaltime

Greutate


Calculator Calorii Zilnice


Vârstă

Gen

Inălţime

Greutate

ActivitateNutrition Calorie Counter

Pret Website

Buy Websites
RECLAMA REFLEXOTERAPIE
Alternative cancer treatments 2015-2016
Search Treatments natural for all cancer patients. Cancer treatment, alternative cancer information, alternative cancer treatments, resources, natural cancer treatments, etc
www.treatmentcancer.info
Reflexoterapie si Reflexologie 2015
Masaj terapeutic , aromaterapie, dieta, reflexologie, reflexoterapie, reiki, osteopatie, celulita, slabire, yumeiho, IMC, BMI, medicina, sanatate si multe altele
Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Dan Nicolau - Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Tratament Cancer Pulmonar
Tratament Cancer Pulmonar - metastazapulmonara.ro
Locuri de munca si angajari
Locuri de munca in Romania si strainatate.
Reflexoterapie & Puncte reflexogene

Translate

 

Online

Avem 19 vizitatori online

Page Rank Check