Bodymassage Reflexology and Healing

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Ab Initio STIL DE VIAŢĂ Sportul prelungeste viata

Sportul prelungeste viata

Email

Persoanele în vârstă care sunt active din punct de vedere fizic au şanse mult mai mari să trăiască mai mult decât persoanele care preferă să stea pe canapea şi au o posibilitate mai mare de a-şi păstra independentă, se arăta într-un nou studiu realizat de o echipă de cercetători de la Universitatea Hebrew, Ierusalim.
Persoanele care au fost sedentare dar au început să practice activităţi sportive, chiar şi la vârsta de 80 de ani, şi-au redus riscul de a muri mai repede, se arată în studiul citat de Reuters.

În timp ce beneficiile exerciţiilor fizice sunt clare la copii şi adulţi, până acum nu s-a efectuat niciun studiu pentru a se observa care sunt beneficiile aduse persoanelor în vârstă.

Pentru a obţine aceste rezultate, cercetătorii au verificat informaţiile provenite de la 1.861 de persoane, cu vârsta cuprinsă între 70 şi 88 de ani, ce au fost urmărite timp de 18 ani. Persoanele active din punct de vedere fizic erau acele persoane care făceau cel puţin patru ore de exerciţii pe săptămână. Dintre persoanele cu vârsta de circa 70 de ani care făceau sport, numai 15% au murit în cei opt ani de studiu, în comparaţie cu 27% dintre persoanele sedentare, iar procentul creşte odată cu înaintarea în vârstă.

De asemenea, activitatea fizică creşte independenta vârstnicilor, aceştia putând să se spele, să se îmbrace sau să mănânce singuri. Mesajul acestui studiu este acela că bătrânii să se apuce de mişcare dacă nu fac deja acest lucru, să facă exerciţii cel puţin o jumătate de oră pe zi.
"Prima mea preferinţa este plimbarea. Printre beneficiile acesteia se numără şi faptul că se iese din casă în fiecare zi, iar oamenii interacţionează între ei", a explicat doctorul Jeremy M. Jacobs, autorul studiului.

 

Director Firme & Persoane Fizice

LISTARE FIRME
ADAUGA FIRMA NOUA

Calculator Indice Masa Corporala

Inaltime

Greutate


Calculator Calorii Zilnice


Vârstă

Gen

Inălţime

Greutate

ActivitateNutrition Calorie Counter

RECLAMA REFLEXOTERAPIE
Alternative cancer treatments 2015-2016
Search Treatments natural for all cancer patients. Cancer treatment, alternative cancer information, alternative cancer treatments, resources, natural cancer treatments, etc
www.treatmentcancer.info
Reflexoterapie si Reflexologie 2015
Masaj terapeutic , aromaterapie, dieta, reflexologie, reflexoterapie, reiki, osteopatie, celulita, slabire, yumeiho, IMC, BMI, medicina, sanatate si multe altele
Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Dan Nicolau - Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Tratament Cancer Pulmonar
Tratament Cancer Pulmonar - metastazapulmonara.ro
Locuri de munca si angajari
Locuri de munca in Romania si strainatate.
Reflexoterapie & Puncte reflexogene

Translate

 

Online

Avem 7 vizitatori online

Page Rank Check