Bodymassage Reflexology and Healing

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Ab Initio MASAJ [ ARTICOLE ] Noutati Terapia prin masaj

Terapia prin masaj

Email

Terapia prin masaj este una din cele mai apreciate si eficiente metode de tratament, atat in clinici si centre medicale cat si in medicina sportiva si in centrele de infrumusetare. Scopul oricarei forme de masaj este de a induce o stare de relaxare, de echilibru, care la randul ei va mari posibilitatea organismului de a se autovindeca.

Unul din secretele acestei terapii este faptul ca masajul stimuleaza creierul sa produca endorfine. Multe persoane abordeaza masajul ca metoda de tratament pentru ca sufera intr-un fel sau altul datorita stressului. In conditii de stress este destul de dificil sa ajungi sa te relaxezi, mai ales ca suntem mereu grabiti, ocupati, cu familia, cu munca, cu tot felul de alte probleme zilnice. Masajul poate fi una din solutiile la indemana fiecaruia. Persoanele care opteaza pentru masaj ca terapie de relaxare, mai ales cei care traiesc si muncesc in conditii de stress, de obicei nu renunta usor la aceasta solutie, chiar dimpotriva, devin aproape dependenti de ea. Acest lucru nu are o conotatie negativa insa, si asta deoarece masajul se poate integra perfect intr-un stil de viata aglomerat, care nu poate fi schimbat decat cu mare greutate.
Masajul poate tratata chiar si migrenele. S-observat ca treptat, in urma relaxarii induse de masaj, numarul migrenelor scade la persoanele care au acest tip de probleme. Masajul poate fi eficient si in cazul persoanelor care se afla in diverse stadii ale unor maladii grave, cronice. Desi nu este un tratament care vindeca, in aceste cazuri masajul poate ajuta organismul sa se regenereze, poate calma durerile si inlatura discomfortul, tocmai prin starea de bine, de relaxare indusa. Masajul ajuta si circulatia sanguina prin faptul ca dreneaza tesuturile musculare si accelereaza "intoarcerea" sangelui inspre inima. O circulatie proasta poate avea ca efect o tensiune prea mare sau prea mica si in acest caz masajul poate ajuta la crearea unui echilibru, bineinteles, numai daca este recomandat si de medic. Un efect al stresului este contractia musculara. In timpul exercitiilor fizice, muschii lucreaza, eliberand energia stocata pentru a reveni la starea normala, de relaxare. La fel se intampla si in cazul masajului. Durerile musculare pot rezulta in urma unei functionari deficiente a sistemului limfatic. Contractiile musculare prelungite afecteaza sistemul de drenaj si poate reduce mobilitatea incheieturilor. Un masaj scurt in timpul zilei poate ajuta foarte mult in rezolvarea problemelor de drenaj.
Terapia prin masaj este de asemenea extrem de eficienta in tratarea celulitei, prin stimularea circulatiei in zonele afectate, zone care de obicei sunt putin lucrate prin intermediul exercitiilor fizice (spre exemplu coapsele). In cazul celulitei, masajul cu sau fara creme anticelulita, prin actiunea sa directa, accelereaza circulatia sanguina si drenajul limfatic, ambele foarte necesare in combaterea acestei afectiuni. O parte importanta in procesul de vindecare sau de relaxare(si prevenire a imbolnavirii) consta in importanta pe care o acordam noua insine, in grija pe care o avem fata de corpul nostru.
Autovindecarea prin masaj poate deveni un ritual zilnic, care va ajuta organismul sa se relaxeze, sa-si regaseasca echilibrul, sa-si mentina sanatatea si astfel sa previna imbolnavirile.
Masajul terapeutic:
• foarte eficient in durerile de tip reumatic care afecteaza coloana vertebrala : spondiloza cervicala, discopatiile lombare, lumbago cronic, contracturi paravertebrale, nevralgii intercostale, etc.
• eficient in afectiunile ce necesita drenaj limfatic;
• adjuvant al manevrelor de kinetoterapie ce se aplica in recuperarile dupa accidente vasculare cerebrale, fracturi, imobilizari prelungite, etc.
• indiferent de scopul aplicarii sale masajul terapeutic este eficient in cure de minim 10 sedinte.

 

Director Firme & Persoane Fizice

LISTARE FIRME
ADAUGA FIRMA NOUA

Calculator Indice Masa Corporala

Inaltime

Greutate


Calculator Calorii Zilnice


Vârstă

Gen

Inălţime

Greutate

ActivitateNutrition Calorie Counter

Pret Website

Buy Websites
RECLAMA REFLEXOTERAPIE
Alternative cancer treatments 2015-2016
Search Treatments natural for all cancer patients. Cancer treatment, alternative cancer information, alternative cancer treatments, resources, natural cancer treatments, etc
www.treatmentcancer.info
Reflexoterapie si Reflexologie 2015
Masaj terapeutic , aromaterapie, dieta, reflexologie, reflexoterapie, reiki, osteopatie, celulita, slabire, yumeiho, IMC, BMI, medicina, sanatate si multe altele
Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Dan Nicolau - Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Tratament Cancer Pulmonar
Tratament Cancer Pulmonar - metastazapulmonara.ro
Locuri de munca si angajari
Locuri de munca in Romania si strainatate.
Reflexoterapie & Puncte reflexogene

Translate

 

Online

Avem 16 vizitatori online

Page Rank Check