Bodymassage Reflexology and Healing

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Ab Initio MASAJ DE RELAXARE Masajul pentru relaxare

Masajul pentru relaxare

Email

Masajul pentru relaxare aşa cum îi spune şi numele reuşeşte să detensioneze întregul corp şi să dea vigoare şi forţa organismului. Ajuta într-o mare măsură la eliminarea stresului şi a oboselii, având pe deasupra şi un efect terapeutic, acela de a stimula circulaţia sangvină şi de a ajuta la eliminarea toxinelor. Masajul de relaxare şi masajul de întreţinere se aseamănă într-o mare măsură însă sunt şi câteva mici diferenţe: masajul de întreţinere ajuta la menţinerea elasticităţii pielii, la tonifierea musculaturii şi la bună mobilitate a articulaţiilor, iar cel de relaxare înlătura în primul rând oboseala prin relaxarea sistemului nervos şi a sistemului endocrin, eliminând o serie de hormoni care induc starea de bine.


Masajul de relaxare precum şi cel pentru întreţinere este recomandat tuturor persoanelor care nu suferă de boli grave, şi e de preferat să se facă o dată pe săptămână. Prin masarea întregului corp cu mişcări specifice pentru fiecare zonă, folosind creme hidratante cu arome relaxante, sau uleiuri speciale pentru masaj, vă veţi putea menţine starea de sănătate şi veţi veţi ţine boală la distanţă.

Efectele masajului de întreţinere şi relaxare se vor vedea în cel mai scurt timp. Astfel după câteva şedinţe veţi constata o starea de vitalitate şi energizare, stare ce se va menţine chiar şi atunci când mai săriţi una două şedinţe. După o perioadă în care veţi beneficia de un masaj de relaxare şi întreţinere veţi observa şi alte efecte benefice precum o stare de sănătate mai bună, rezistenţă mai mare la stres şi oboseală.
Pentru a completa efectele masajului de relaxare şi întreţinere trebuie să te odihneşti cel puţin opt ore pe noapte, să ai un regim alimentar echilibrat şi să eviţi pe cât posibil mâncărurile grele seara.

 

Director Firme & Persoane Fizice

LISTARE FIRME
ADAUGA FIRMA NOUA

Calculator Indice Masa Corporala

Inaltime

Greutate


Calculator Calorii Zilnice


Vârstă

Gen

Inălţime

Greutate

ActivitateNutrition Calorie Counter

Pret Website

Buy Websites
RECLAMA REFLEXOTERAPIE
Alternative cancer treatments 2015-2016
Search Treatments natural for all cancer patients. Cancer treatment, alternative cancer information, alternative cancer treatments, resources, natural cancer treatments, etc
www.treatmentcancer.info
Reflexoterapie si Reflexologie 2015
Masaj terapeutic , aromaterapie, dieta, reflexologie, reflexoterapie, reiki, osteopatie, celulita, slabire, yumeiho, IMC, BMI, medicina, sanatate si multe altele
Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Dan Nicolau - Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Tratament Cancer Pulmonar
Tratament Cancer Pulmonar - metastazapulmonara.ro
Locuri de munca si angajari
Locuri de munca in Romania si strainatate.
Reflexoterapie & Puncte reflexogene

Translate

 

Online

Avem 16 vizitatori online

Page Rank Check