Bodymassage Reflexology and Healing

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Ab Initio PRESOPUNCTURA Presopunctura

Presopunctura

Email

Presopunctura este un procedeu terapeutic ce nu necesită neapărat instrumente ajutătoare, poate fi învăţată uşor şi practicată oriunde, simplu, repede şi fără efecte secundare. În China şi în Japonia, presopunctura ocupa un loc important în asistenta medicală acordată populaţiei. Se considera că presopunctura este "mama" acupuncturii.
Totuşi, avem suficiente motive să credem că presopunctura s-a dezvoltat şi perfecţionat alături de acupunctură, folosind multe dintre principiile teoretice şi practice ale acesteia, dobândite de-a lungul secolelor. Presopunctura este mai puţin dureroasă spre deosebire de acupunctură, deoarece ea nu foloseşte ace.


Presopunctura se realizează prin aplicarea unei presiuni alternante în unele dintre punctele de acupunctură. Diferenţa constă în faptul că sunt folosite numai acele puncte care sunt superficiale sau foarte aproape de suprafaţă.


În principal se folosesc punctele de pe membre, spate şi craniu. De regulă nu se folosesc pentru presopunctura punctele de pe abdomen, din interiorul coloanei vertebrale, din preajma globului ocular, sau prea profunde. Presiunea aplicată în masaj diferă în funcţie de poziţia punctelor de presopunctură. Punctele aflate la nivelul muşchilor pot fi masate mai puternic, în timp ce punctele de pe suprafaţa fetei sau din zonele osoase trebuie tratate cu prudenţă. De asemenea, este de reţinut faptul că persoanele robuste, rezistente, suporta un tratament mai energic decât persoanele slăbite şi sensibile.

Presiunea este aplicată pe respectivele puncte de acupunctură, folosind mâinile, degetele (în principal, cele mari ale mâinii), sau folosind obiecte (de regulă din lemn sau os) care fac mai eficientă apăsarea.
Presopunctură este un excelent mod de vindecare sau o foarte bună metodă de prevenire a îmbolnăvirilor, menţinând totodată o bună funcţionare a organismului. Problemele de sănătate ce se pot vindeca prin presopunctura sunt diverse. Principala indicaţie se referă la tratarea durerilor uşoare şi de intensitate medie, cum ar fi durerile de cap, cele faciale şi de dinţi, durerile din zona cefei şi a umerilor, ca şi nevralgiile. Şi alte probleme cum ar fi insomnia, nervozitatea, agitaţia, greţurile, vărsăturile, răul de mare, constipaţia şi dereglările ciclului menstrual pot beneficia din plin de ajutorul presopuncturii.  Totuşi, trebuie reţinut faptul că, înainte de a recurge la presopunctura, că de altfel la orice formă de autoterapie, va trebui să ne asigurăm că neplăcerile nu sunt produse de o afecţiune gravă sau malignă.

 

Director Firme & Persoane Fizice

LISTARE FIRME
ADAUGA FIRMA NOUA

Calculator Indice Masa Corporala

Inaltime

Greutate


Calculator Calorii Zilnice


Vârstă

Gen

Inălţime

Greutate

ActivitateNutrition Calorie Counter

Pret Website

Buy Websites
RECLAMA REFLEXOTERAPIE
Alternative cancer treatments 2015-2016
Search Treatments natural for all cancer patients. Cancer treatment, alternative cancer information, alternative cancer treatments, resources, natural cancer treatments, etc
www.treatmentcancer.info
Reflexoterapie si Reflexologie 2015
Masaj terapeutic , aromaterapie, dieta, reflexologie, reflexoterapie, reiki, osteopatie, celulita, slabire, yumeiho, IMC, BMI, medicina, sanatate si multe altele
Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Dan Nicolau - Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Tratament Cancer Pulmonar
Tratament Cancer Pulmonar - metastazapulmonara.ro
Locuri de munca si angajari
Locuri de munca in Romania si strainatate.
Reflexoterapie & Puncte reflexogene

Translate

 

Online

Avem 17 vizitatori online

Page Rank Check