Bodymassage Reflexology and Healing

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Ab Initio STIL DE VIAŢĂ 7 ore de somn pe noapte pentru o siluetă perfectă

7 ore de somn pe noapte pentru o siluetă perfectă

Email

O perioadă de somn de 7 ore pe noapte ar putea constitui reţeta succesului pentru persoanele care doresc să se menţină într-o formă fizică optimă, conform unui studiu realizat de cercetători canadieni. O perioadă mai mare sau mai mică de somn poate duce la acumularea kilogramelor în plus iar pe o perioadă mai lungă poate duce chiar la obezitate.Conform acestui studiu persoanele care dorm mai puţin de 7 ore pe noapte s-au îngrăşat cu aproximativ 2 kilograme în interval de 6 ani, iar cei care dorm mai mult de 7 ore pe noapte se îngraşă cu aproximativ cu 1,5 kilograme în acelaşi interval de timp.

Astfel, o perioadă mai mare sau mai mică de somn decât perioada medie ideală de 7 ore, duce la apariţia anumitor modificări hormonale care stimulează pofta de mâncare.

"Atât perioadele mai scurte cât şi cele mai lungi de somn predispun pe termen lung la acumulări de masă corporală şi de grăsime la adulţi", susţine prof. Jean-Philippe Chaput de la Laval University din Quebec, Canada, locul unde a fost realizat acest studiu. "Mai mult decât atât, aceste rezultate evidenţiază nevoia adăugării perioadei de somn la lista factorilor din societatea modernă care contribuie la îngrăşare şi obezitate", a mai adăugat el.

Studiul canadian publicat în jurnalul medical Sleep a fost realizat pe 276 de voluntari adulţi cu vârste cuprinse între 21 şi 64 de ani. Persoanele care dorm mai mult sau mai puţin de 7 ore pe noapte întâmpină un factor de risc cu 25% şi respectiv 35% mai mare să se îngraşe cu 5 kilograme, comparativ cu persoanele care dorm 7 ore pe noapte. Riscul de obezitate este mai crescut în rândul persoanelor care dorm mai puţin şi al celor care dorm mai mult cu 27% şi respectiv 21%, comparativ cu cei care dorm în medie 7 ore. 

- Rompres -

 

Director Firme & Persoane Fizice

LISTARE FIRME
ADAUGA FIRMA NOUA

Calculator Indice Masa Corporala

Inaltime

Greutate


Calculator Calorii Zilnice


Vârstă

Gen

Inălţime

Greutate

ActivitateNutrition Calorie Counter

Pret Website

Buy Websites
RECLAMA REFLEXOTERAPIE
Alternative cancer treatments 2015-2016
Search Treatments natural for all cancer patients. Cancer treatment, alternative cancer information, alternative cancer treatments, resources, natural cancer treatments, etc
www.treatmentcancer.info
Reflexoterapie si Reflexologie 2015
Masaj terapeutic , aromaterapie, dieta, reflexologie, reflexoterapie, reiki, osteopatie, celulita, slabire, yumeiho, IMC, BMI, medicina, sanatate si multe altele
Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Dan Nicolau - Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Tratament Cancer Pulmonar
Tratament Cancer Pulmonar - metastazapulmonara.ro
Locuri de munca si angajari
Locuri de munca in Romania si strainatate.
Reflexoterapie & Puncte reflexogene

Translate

 

Online

Avem 20 vizitatori online

Page Rank Check