Bodymassage Reflexology and Healing

 • Măreşte caracterele
 • Dimensiune normală caractere
 • Micşorează caracterele
Ab Initio Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Email

Termeni si conditii

Informatii generale
BodyMassage.ro functioneaza dupa legislatia valabila in Romania. Folosirea sit-ului bodymassage.ro si a serviciilor oferite de acesta implica din partea clientului aceptarea termenilor si conditiilor de functionare ale acestuia. Proprietarul site-ului isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestui document oricand , prin actualizarea acestor pagini din ’Termeni si conditii ‘ . BodyMassage.ro nu îsi asuma nici o responsabilitate pentru modificarile care ar putea surveni in acest document, sugestia noastra este sa-l consultati periodic .
BodyMassage.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la informatii din site .Aceste masuri pot fi luate ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a prevederilor legale precum si a termenilor si conditiilor acestui site.

Utilizarea Datelor
Utilizarea datelor cu caracter personal de catre BodyMassage.ro se face conform legii in vigoare nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Acord de confidentialitate
Informatiile colectate de la dvs. cat si confidentialitatea lor sunt foarte importante pentru noi . La inregistrarea dvs. pe site v-ati dat acordul cu privire la utilizarea datelor dvs. cu caracter personal in vederea informarii prin e-mail asupra : noilor oferte de pe site , actualizarilor aparute , oferte de colaborare .
BodyMassage.ro nu va divulga unei terte persoane numele, adresa , adresa de e-mail sau numarul dumneavoastra de telefon fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara. Datele introduse de dumneavoastra vor fi folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere. Accesul dvs la serviciile oferite de BodyMassage.ro se face printr-o parola si un utilizator. De preferat ca acestea sa fie confidentiale, sa nu fie dezvaluite nimanui si deasemenea in momentul in care ati terminat de navigat sa nu uitati sa apasati logout pentru a iesi din contul dvs, asta pentru a va proteja datele in cazul in care sunteti intr-un loc public ( servici, internet café ….)
Informatiile cu caracter personal plasate de utilizatori in locurile publice , precum BodyMassage.ro website si BodyMassage.ro DirectorWeb pot fi copiate si stocate de catre terti asupra carora nu avem nici un control . BodyMassage.ro nu este responsabil de utilizarea acestor informatii care au fost facute publice chiar de catre utilizator, pe site-ul BodyMassage.ro de catre terti . Statisticile oferite catre terte retele de publicitate sau catre site-uri partenere cu privire la traficul userilor vor fi generale si nu vor furniza nici o informatie sau data de identificare personala . Bazandu-se pe datele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc BodyMassage.ro isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert.

Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice BodyMassage.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este de oferi servicii de reclama, marketing si publicitate, precum si selectie si plasare forta de munca astfel incat sa asiguram utilizatorilor serviciilor oferite de BodyMassage.ro date si informatii corecte si complete.
Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispozitia dvs. de catre BodyMassage.ro . Refuzul dvs. determina imposibilitatea societatii BodyMassage.ro de a va oferi serviciile solicitate.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatilor publice pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.


Folosirea continutului site-ului BodyMassage.ro
BodyMassage.ro nu are drept de proprietate asupra materialelor pe care le incarcati pe site insa dvs. sunteti de acord ca transmitand aceste materiale acordati BodyMassage.ro permisiunea de a :copia, distribui, transmite, publice, reproduca, modifice si sa traduca materialele respective si de a mentiona numele dvs in legatura cu materialul pe care l-ati transmis;

Responsabilitatile utilizatorilor
Utilizatorul este direct raspunzator si obligat sa furnizeze date corecte si complete atunci cand se inregistreaza pe site-ul nostru . Deasemenea are obligatia ca in momentul in care datele de inregistrare se schimba, aceasta modificare sa fie facuta si pe site-ul bodymassage.ro. In cazul in care datele de inregistrare nu sunt corecte si incomplete , BodyMassage.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau bloca contul dvs.

Utilizatorul se obliga sa:

 • - NU publice material cu drept de autor, daca nu este autorul materialului ,
 • - NU publice materiale obscene, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
 • -NU publice sau transmite angajatilor BodyMassage.ro mesaje comerciale nesolicitate, virusi sau orice alt fel de mesaj de amenintare
 • -NU publice sau transmite mesaje care au rolul de a afecta imaginea unui produs de pe piata.
 • -NU publice o imagine sexuala sau afirmatii cu inclinatii sexuale;
 • -NU publice materiale care contin virusi, sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
 • -NU incarce sau sa transmita relatii contractuale sau de incredere , mesaje confideniale – indiferent ca sunt prevazute cu confidential sau nu
 • - NU transmita in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.)
 • -NU transmiteti sau sa faceti referire la mesaje care contin reclama , publicitate la anumite produse, bunuri sau servicii
 • -NU publice, transmite, mesaje abuzive, indecente, mesaje ilegale, discriminatorii care incalca orice prevederi legale .

Utilizatorul fiind singurul responsabil de transmiterea mesajelor se obliga sa despagubeasca BodyMassage.ro pentru orice paguba sau cost suplimentar adus ca urmare a transmiterii mesajelor care incalca prevederile enuntate mai sus .
BodyMassage.ro nu garanteaza corectitudinea informatiilor publicate de catre utilizatori, el actioneaza ca o veriga pasiva in publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori
Accesul dvs la serviciile oferite de BodyMassage.ro se face printr-o parola si un utilizator. De preferat ca acestea sa fie confidentiale, sa nu fie dezvaluite nimanui si deasemenea in momentul in care ati terminat de navigat sa nu uitati sa apasati logout pentru a iesi din contul dvs, asta pentru a va proteja datele in cazul in care sunteti intr-un loc public ( servici, internet café ….).
Ca urmare a agrearii termenilor acestui contract sunteti de acord sa primiti periodic mailuri cu oferte, felicitari de zile de nastere , anumite informatii pe care noi le consideram importante .

Responsabilitatile bodymassage.ro
Transmisiile de date prin intermediul internetului nu pot fi garantate 100% ca a fi sigure . In consecinta BodyMassage.ro nu poate garanta securitatea datelor transmise de dvs. catre noi, aceste informatii se trimit pe propriul dvs. risc . BodyMassage.ro nu isi asuma exactitatea si corectitudinea materialelor plasate de dvs. pe site .BodyMassage.ro nu are obligatia legala de a verifica informatiile oferite de utilizatori.In eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori , BodyMassage.ro este absolvita de orice raspundere sau despagubire cu privire la disputa iscata .Identificarea utilizatorilor este dificila, nu putem verifica corectitudinea datelor inscrise de fiecare utilizator. BodyMassage.ro nu va fi raspunzator fata de utilizator ( persoana fizica sau juridica ) sau terte persoane pentru nici o dauna, pierdere de profit , beneficii nerealizate rezultate direct sau indirect din folosirea necorespunzatoare a serviciilor noastre .

Plata serviciilor oferite de BodyMassage.ro
Toate platile pentru serviciile oferite de BodyMassage.ro vor fi facute in avans, in LEI sau EORO, la cursul afisat de BNR din ziua intocmirii facturii proforme. Accesul la serviciile solicitate de companie se poate face numai dupa confirmarea transferului de bani in contul BodyMassage.ro  Imediat dupa confirmarea transferului de bani , se va emite si factura fiscala care va fi transmisa prin posta ( cu confirmare de primire ) sau printr-un serviciu de curierat rapid agreat de BodyMassage.ro . Platile deja efectuate ( platile efectuate in avans ) nu pot fi returnate sau anulate in cazul in care angajatorul doreste incheierea serviciilor oferite de BodyMassage.ro .

Forta majora :
Forta majora apara de raspundere partea care o invoca .
Prin caz de forta majora se inteleg imprejurarile care au intervenit dupa acceptarea termenilor si a conditiilor, ca urmare a unor evenimente extraordinare, neprevazute cum ar fi : stare de razboi, stare de necesitate, embargo, legi, regulamente sau orice act care poate f catalogat forta majora .
Aici sunt incluse si : virusi informatici, erori de operare, nefunctionare conexiune internet, nefunctionarea conexiunii telefonice, erori de functionare a serverului, caderi de tensiune.

Prevederi finale
Orice neintelegere aparuta intre parti va fii rezolvata pe cale amiabila .Daca o astfel de rezolvare nu e posibila, litigiul poate fi solutionat de catre instantele judecatoresti competente .

 

Director Firme & Persoane Fizice

LISTARE FIRME
ADAUGA FIRMA NOUA

Calculator Indice Masa Corporala

Inaltime

Greutate


Calculator Calorii Zilnice


Vârstă

Gen

Inălţime

Greutate

ActivitateNutrition Calorie Counter

RECLAMA REFLEXOTERAPIE
Alternative cancer treatments 2015-2016
Search Treatments natural for all cancer patients. Cancer treatment, alternative cancer information, alternative cancer treatments, resources, natural cancer treatments, etc
www.treatmentcancer.info
Reflexoterapie si Reflexologie 2015
Masaj terapeutic , aromaterapie, dieta, reflexologie, reflexoterapie, reiki, osteopatie, celulita, slabire, yumeiho, IMC, BMI, medicina, sanatate si multe altele
Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Dan Nicolau - Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Tratament Cancer Pulmonar
Tratament Cancer Pulmonar - metastazapulmonara.ro
Locuri de munca si angajari
Locuri de munca in Romania si strainatate.
Reflexoterapie & Puncte reflexogene

Translate

 

Online

Avem 18 vizitatori online

Page Rank Check