Bodymassage Reflexology and Healing

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Ab Initio SĂNĂTATE Infecţii respiratorii

Infecţii respiratorii

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile a înregistrat, în perioada 7-13 noiembrie, 90.647 de cazuri de infecţii respiratorii acute, cu 7,7 la sută mai mare faţă de săptămâna precedentă, la nivel naţional nefiind confirmat în laborator niciun caz de gripă, informează MS.

Numărul total de infecţii respiratorii acute a fost de 90.647, în uşoară creştere, cu 7,7 la sută faţă de săptămâna precedentă, conform raportului Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile. În plus, în România nu a fost înregistrat niciun caz de gripă confirmat în laborator.

În schimb, medicii au pus diagnostic clinic de gripă, fără confirmare în laborator, la 70 de persoane, cu 13 mai puţin decât în săptămâna precedentă.

Ministerul Sănătăţii derulează şi în 2011 campania de vaccinare gratuită antigripală, până în prezent, fiind imunizate 112.619 persoane cu risc ridicat de îmbolnăvire. Au fost imunizate, cu prioritate persoanele cu boli cronice, în special boli respiratorii şi cardiovasculare, boli metabolice, copii şi bătrâni instituţionalizaţi, personal medical, conform recomandărilor OMS şi ECDC.

În 2011, Ministerul Sănătăţii va achiziţiona un milion doze de vaccin gripal pentru imunizarea persoanelor cu risc ridicat de îmbolnăvire în cadrul campaniei de vaccinare gratuită antigripală din sezonul 2011-2012.

 

Director Firme & Persoane Fizice

LISTARE FIRME
ADAUGA FIRMA NOUA

Calculator Indice Masa Corporala

Inaltime

Greutate


Calculator Calorii Zilnice


Vârstă

Gen

Inălţime

Greutate

ActivitateNutrition Calorie Counter

Pret Website

Buy Websites
RECLAMA REFLEXOTERAPIE
Alternative cancer treatments 2015-2016
Search Treatments natural for all cancer patients. Cancer treatment, alternative cancer information, alternative cancer treatments, resources, natural cancer treatments, etc
www.treatmentcancer.info
Reflexoterapie si Reflexologie 2015
Masaj terapeutic , aromaterapie, dieta, reflexologie, reflexoterapie, reiki, osteopatie, celulita, slabire, yumeiho, IMC, BMI, medicina, sanatate si multe altele
Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Dan Nicolau - Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Tratament Cancer Pulmonar
Tratament Cancer Pulmonar - metastazapulmonara.ro
Locuri de munca si angajari
Locuri de munca in Romania si strainatate.
Reflexoterapie & Puncte reflexogene

Translate

 

Online

Avem 29 vizitatori online

Page Rank Check