Bodymassage Reflexology and Healing

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Ab Initio SĂNĂTATE Ce este gripa?

Ce este gripa?

Gripă este o boală respiratorie acută, determinată de virusuri. Ea poate fi uşor confundată cu alte tipuri de infecţii virale respiratorii.
Dar gripă spre deosebire de celelalte viroze respiratorii, este însoţită frecvent de febră ridicată, prezenta chiar la debutul bolii, împreună cu starea de rău general.

Bolnavul de gripă prezintă cefalee, dureri la mişcarea globilor oculari, dureri musculare generalizate, febră, frison, dificultate la înghiţire, dureri în gât, secreţii nazale, tuse.
Transmiterea gripei se face pe cale respiratorie. Virusul este prezent în secreţiile eliminate prin strănut şi tuse. Inhalarea acestor particule de secreţii determina boala.

Şi saliva conţine virus gripal, aşa că boala se poate transmite şi prin contact direct: de la strângerile de mână la contactul cu obiectele folosite de persoană bolnavă. Evident, este importantă şi cantitatea de virus care pătrunde în organism, deoarece există o doză minimă infectantă. Dacă se atinge acest prag, capacitatea de apărare a organismului este învinsă.
Virusul nu poate fi neutralizat în totalitate de sistemul imunitar şi particulele virale încep să se multiplice şi să invadeze organismul.

 

Director Firme & Persoane Fizice

LISTARE FIRME
ADAUGA FIRMA NOUA

Calculator Indice Masa Corporala

Inaltime

Greutate


Calculator Calorii Zilnice


Vârstă

Gen

Inălţime

Greutate

ActivitateNutrition Calorie Counter

Pret Website

Buy Websites
RECLAMA REFLEXOTERAPIE
Alternative cancer treatments 2015-2016
Search Treatments natural for all cancer patients. Cancer treatment, alternative cancer information, alternative cancer treatments, resources, natural cancer treatments, etc
www.treatmentcancer.info
Reflexoterapie si Reflexologie 2015
Masaj terapeutic , aromaterapie, dieta, reflexologie, reflexoterapie, reiki, osteopatie, celulita, slabire, yumeiho, IMC, BMI, medicina, sanatate si multe altele
Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Dan Nicolau - Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Tratament Cancer Pulmonar
Tratament Cancer Pulmonar - metastazapulmonara.ro
Locuri de munca si angajari
Locuri de munca in Romania si strainatate.
Reflexoterapie & Puncte reflexogene

Translate

 

Online

Avem 18 vizitatori online

Page Rank Check