Bodymassage Reflexology and Healing

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Ab Initio MASAJ [ ARTICOLE ] Noutati Yumeiho

Yumeiho

Email

Yumeiho este o terapie în care se utilizează presarea şi manipularea tisulară,care ameliorează sau chiar elimină multe maladii fără a utiliza medicamentele. Ea a fost creată in 1978 de către profesorul Masayuki Saionji, un esperantist japonez. Acesta, în 1975 îl întâlneşte pe Shuichi Ono, maestru de Seitai ho, terapie de reechilibrare. După ce a studiat mai multe metode străvechi in Japonia si China, printre care amintim Anma, Seitai Ho şi Shiatsu, a selecţionat cele mai eficiente tehnici şi a creat o nouă artă. Yumeiho este constituit din 100 de tehnici de bază.

Mulţi pacienţi care au fost respinşi de către medici au căpătat încredere într-o posibilă vindecare după ce li s-a aplicat terapia Yumeiho, devenind sănătoşi si reîntorcându-se la o viaţă normală şi sănătoasă. Numele complet al acestei arte este MASAJUL ORIENTAL SPECIAL AL ZEILOR sau "Terapia de corectare a şoldurilor prin masaj şi presopunctură".

Care sunt afecţiunile eliminate sau ameliorate prin aplicarea terapiei Yumeiho?

Multe sunt exemplele de boli ameliorate prin aplicarea terapiei Yumeiho, de exemplu: lumbago, ischialgia, dureri in articulaţiile şoldului, genunchi, glezne, degetele de la picioare si coaste; diferite dureri de cap (migrene), rigiditate sau dureri în umeri, constipaţie, diaree, afecţiuni feminine, ca de exemplu: dureri menstruale, menstruaţie neregulată, infertilitate, afecţiuni ale ficatului, stomacului, intestinelor, inimă, pancreas, rinichi, splină, vezică urinara, etc. Yumeiho elimină de asemenea hipertensiunea şi hipotensiunea. În plus, se pot imbunătăţi şi elimina afecţiuni serioase, pe care medicina modernă are dificultăţi in a le trata. De exemplu: distrofia musculară, afecţiunea Parkinson, reumatismul. Yumeiho este eficient împotriva obezitaţii, greutatea scazută a corpului (slabire exagerata), căderea parului (chelie), senilitate.Trebuie precizat că in terapia cancerului,yumeiho nu este recomandat.

Teoria centrului de greutate

Teoria Yumeiho este bazată pe echilibrul intregului corp. Unul dintre punctele importante este acela că greutatea corpului sa fie distribuită egal pe ambele picioare. Dar in marea majoritate a oamenilor aceasta nu este valabilă. Aproape nimeni nu are picioare la fel de puternice. Având o lunga experienţă noi am gasit că, la mulţi oameni, un picior este mai lung decât celălalt, şi din această cauză ei işi utilizează inegal picioarele. Potrivit teoriei Yumeiho, această inegalitate este cauzată de deplasarea coxalului. Yumeiho urmareşte repunerea la loc/ reaşezarea coxalului. Diagnosticăm această inegalitate prin apăsarea punctelor coxale şi prin compararea lungimii celor doua picioare.

 

Chushin Setsu este "teoria centrului de greutate" a sănataţii şi echilibrului. Ea subliniază că greutatea corpului trebuie să rămâna echilibrată între piciorul drept si cel stâng. Alegerea stilului de viaţă, obiceiurile/obişnuinţele, bolile şi depărtarea de mediul înconjurător sunt câţiva din factorii care slăbesc picioarele şi şoldurile. Un alt factor major al deplasării coxalelor noastre este in timpul ieşirii prin uterul matern. Procesul naşterii poate favoriza condiţii congenitale în coxalele noastre conex cu experimentarea multor perturbari târziu în viaţă, daca nu este diagnosticat şi corectat de timpuriu. În japoneză, termenul pentru coxale este "kotsuban". Kotsu-ban când este desparţit înseamnă "pivotul esential". Acestea ne indică faptul că, coxalele sunt "pivotul esenţial" in viaţa noastră şi prin aceasta vom experimenta sănatatea sau predispoziţia pentru boli.

Dacă unul dintre picioare este slăbit, greutatea noastră se odihneşte pe piciorul puternic. Dacă ambele noastre picioare sunt slăbite, greutatea noastra va fi plasată mai întâi pe un picior şi cand acesta oboseşte, se va muta pe celălalt picior mai odihnit. Cu cât slăbirea piciorului si a şoldului devine mai serioasă, cu atât centrul de greutate va fi schimbat mai des.

Schimbarea inainte si inapoi intre piciorul puternic şi cel slăbit se realizeaza frecvent favorizând bioritmul apariţiei a multor afecţiuni şi boli în vieţile noastre, fără ca noi nici macar să banuim calea ascunsa sau cauza problemelor aparute. Teoretic, disproporţionalitatea îndelungată a plasarii greutaţii pe un singur picior va stimula nervii de pe acea parte a corpului obosind funcţionarea lor şi ducând eventual la stagnarea Kiketsu (sângelui şi energiei) în picior. Acest proces, in timp va fi manifestat prin dureri si contracturi musculare ale piciorului afectat, producând modificari profunde în postura corporală şi mergând în sus va afecta şi aliniamentul spinal (coloana vertebrală).

În concluzie, o majoritate a afecţiunilor şi bolilor pot fi inversate prin sănătatea coxalelor noastre. Afecţiunile şi bolile pot fi puse pe categorii în funcţie de deplasarea coxalului drept, deplasarea coxalului stâng sau deplasarea ambelor coxale.

- articol original scris de Ovidiu Cordis -

 

Director Firme & Persoane Fizice

LISTARE FIRME
ADAUGA FIRMA NOUA

Calculator Indice Masa Corporala

Inaltime

Greutate


Calculator Calorii Zilnice


Vârstă

Gen

Inălţime

Greutate

ActivitateNutrition Calorie Counter

Pret Website

Buy Websites
RECLAMA REFLEXOTERAPIE
Alternative cancer treatments 2015-2016
Search Treatments natural for all cancer patients. Cancer treatment, alternative cancer information, alternative cancer treatments, resources, natural cancer treatments, etc
www.treatmentcancer.info
Reflexoterapie si Reflexologie 2015
Masaj terapeutic , aromaterapie, dieta, reflexologie, reflexoterapie, reiki, osteopatie, celulita, slabire, yumeiho, IMC, BMI, medicina, sanatate si multe altele
Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Dan Nicolau - Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Tratament Cancer Pulmonar
Tratament Cancer Pulmonar - metastazapulmonara.ro
Locuri de munca si angajari
Locuri de munca in Romania si strainatate.
Reflexoterapie & Puncte reflexogene

Translate

 

Online

Avem 12 vizitatori online

Page Rank Check