Bodymassage Reflexology and Healing

 • Măreşte caracterele
 • Dimensiune normală caractere
 • Micşorează caracterele
Ab Initio MASAJ [ ARTICOLE ] Noutati Masajul anticelulitic

Masajul anticelulitic

Email

Efectele masajului anticelulitic

 • Netezirea şi îndreptarea pielii.
 • Micşorarea circumferinţei corporale şi accelerarea dispariţiei grăsimilor suplimentare. Acest efect se măsoară în centimetri.
 • Diminuarea şi dispariţia celulitei.
 • Tratarea eficientă a celulitei şi a vergeturilor.
 • Detoxifierea intensivă a organismului.
 • Siluetă zveltă.
 • Intensificarea circulaţiei sanguine.
 • Înlăturarea depunerilor minerale suplimentare

Creşterea respectului de sine
Ce este celulita?
A) Arderi defectuoase în ţesuturi;
B) Grăsime repartizată neuniform sub piele;
C) Noduri formate, compuse din grăsimi, apă şi toxine;
D) Circulaţie proastă a sângelui.

Cauzele celulitei şi acumulării grăsimii
A) La supraponderali se constată o mai mare depunere de grăsime în celule şi în spaţiul dintre celule;
B) Toxinele interioare blochează materialele rezultate din ardere;
C) Deranjamentul hormonal provoacă depunere de grăsime şi apa, pe fund, în interiorul şi exteriorul coapselor pe şold, pe pielea burţii, pe spate;
D) Proasta funcţionare a ficatului, rinichilor, o alimentaţie neraţională, puţine lichide, putină mişcare, constipaţie, proastă circulaţie a sângelui şi a limfei.

Factorii care contribuie la dezvoltarea celulitei
1. Vene subţiri şi multe
Posibilitatea de circulaţie a sângelui în aceste vene foarte subţiri, scade în caz de hipertensiune sau proastă alimentaţie. În acest caz prea multe lichide ajung în spaţiul celulelor, oprind schimbul normal de substanţe al organismului, respectiv eliminarea toxinelor.
2. Aciditate mare
Apare în cazul unei alimentaţii proaste, stress, lipsa de mişcare, tutun. Acestea duc la creşterea conţinutului de sodiu şi crează acumulare de apă în celule. Se adună şi toxinele care împiedică schimbul între celule şi regenerarea lor. Acestea duc la o senzaţie de disconfort şi provoacă multe îmbolnăviri.
3. Produse reziduale
Din cauza creşterii acidităţii în organism, se acumulează substanţe nedigerate bine şi tot felul de componente chimice. Dacă aceste toxine cresc peste o limită, circulaţia limfatică, nu realizează transportul şi anularea lor, şi asta duce la inflamarea celulelor grase.
4. Cauze circulatorii
La solduri, fund şi coapse, alimentarea cu sânge este mai slabă. Motivul, este lipsă de mişcare. Din această cauză, toxinele se acumulează în aceste locuri şi se ajunge la pierderea tonicităţii pielii.
5. Acumularea toxinelor şi stresul
Stresul produce toxine şi reţine apa în interstiţiu. Din această cauză organele (rinichi, ficat) care trebuie să anihileze toxinele, vor fi foarte încărcate. Astfel, activitatea celulelor scade, cresc depunerile şi celulele de grăsime se umfla.
6. Cauze limfatice
Circulaţia limfatică are în organism rolul de transportator al rezidurilor. Când sunt defecţiuni în sistem din cauza modului de viaţa nesănătos, lumea noastră interioară înnebuneşte. Circulaţia limfatică fiind îngreunata, se acumulează apa, degenerează celulele, pielea îmbătrâneşte şi se lăsă, ducând la dezvoltarea celulitei prin umflarea celulelor grase.
7. Cauze hormonale
Repartiţia grăsimilor o fac hormonii. Grăsimea în surplus, mai ales la femei se depune pe şolduri, burta şi coapse, fund. Hormonii sunt răspunzători şi de structura ţesuturilor. Femeile din cauza ostrogenului, au sub piele mult mai multe ţesuturi şi straturi moi (sarcina), care sunt predispuse pentru celulită. La bărbaţi structurile şi ţesuturile sunt mai tari şi mai întinse, neexistând deformaţii ale pielii.
Acestea sunt principalele cauze care conduc la:
- Îmbătrânirea prematură
- Celulită
- Lăsarea pielii


Ce trebuie făcut înainte de a recurge la masajul anticelulitic?
• Asigurarea aportului zilnic de lichide (1,5 - 2l/zi)
• Renunţarea completă la dulciurile sintetizate chimic, în favoarea celor naturale (miere, fructe, gemuri făcute în casă)
• Renunţarea completă la alimentele care conţin conservanţi şi/sau coloranţi sintetici (blamatele E-uri)
• Consultaţi medicul de familie şi rugaţi-l să vă sfătuiască ce gen de exerciţii fizice ar fi recomandate - alergare uşoară, aerobic, înot, etc.
• Dacă aveţi un Indice al Masei Corporale peste 30 (IMC), consultaţi medicul înainte de a începe orice formă de exerciţii fizice.
• Nu uitaţi că nici un masaj din lume nu are efecte pe termen lung dacă nu este însoţit şi de o conduită alimentară corectă - a nu se înţelege ÎNFOMETARE!

 

Director Firme & Persoane Fizice

LISTARE FIRME
ADAUGA FIRMA NOUA

Calculator Indice Masa Corporala

Inaltime

Greutate


Calculator Calorii Zilnice


Vârstă

Gen

Inălţime

Greutate

ActivitateNutrition Calorie Counter

Pret Website

Buy Websites
RECLAMA REFLEXOTERAPIE
Alternative cancer treatments 2015-2016
Search Treatments natural for all cancer patients. Cancer treatment, alternative cancer information, alternative cancer treatments, resources, natural cancer treatments, etc
www.treatmentcancer.info
Reflexoterapie si Reflexologie 2015
Masaj terapeutic , aromaterapie, dieta, reflexologie, reflexoterapie, reiki, osteopatie, celulita, slabire, yumeiho, IMC, BMI, medicina, sanatate si multe altele
Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Dan Nicolau - Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Tratament Cancer Pulmonar
Tratament Cancer Pulmonar - metastazapulmonara.ro
Locuri de munca si angajari
Locuri de munca in Romania si strainatate.
Reflexoterapie & Puncte reflexogene

Translate

 

Online

Avem 17 vizitatori online

Page Rank Check