Bodymassage Reflexology and Healing

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Ab Initio MASAJ [ ARTICOLE ] Noutati Masajul terapeutic sau de relaxare

Masajul terapeutic sau de relaxare

Email

Masajul terapeutic sau de relaxare nu tratează doar acele părţi ale corpului care necesită un tratament imediat, dar s-a descoperit că masajul are efecte pozitive asupra circulaţiei, funcţiilor imunitare, digestiei, sistemului nervos, cu efecte pozitive în managementul stresului.

Reflexoterapia - este componenta reflexologiei care se ocupă cu tratamentul prin masaj al punctelor reflexe diagnosticate ca fiind sensibile (dureroase). Reflexoterapia este un masaj executat pe extremităţile corpului (picior, mâna, cutie craniană, ureche), în scopul reechilibrării circulaţiei sangvine, limfatice, îmbunatăţirii activităţilor organelor interne şi a metabolismului, precum şi creşterea capacităţii imunitare a organismului.

Masajul poate să stimuleze sau să calmeze, în funcţie de ritmul şi de profunzimea mângâierilor. De aceea masajul poate să facă o persoană să se simtă vioaie, energică după masaj sau, dimpotrivă, să se simtă relaxată şi somnoroasă. Masajul poate atenua tensiunea, stresul, poate calmă durerile, să relaxeze muşchii încordaţi şiş a îndepărteze starea de apatie. Masajul, mai presus de toate ne dă o senzaţie de bine. Prin masajul de relaxare corpul este ajutat să elimine toxinele, conducând astfel la îmbunătăţirea circulaţiei sângelui şi a limfei, dezvoltarea amplitudinii de mişcare la nivelul articulaţiilor având ca efect imediat eliminarea tensiunii musculare.

Reducerea tensiunii musculare este în strânsă legătură cu inducerea unei stări mentale pozitive, micşorează anxietatea şi depresia, îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare şi creează stări de relaxare profundă, înlătura somnolenta din timpul zilei şi insomnia.
Masajul de relaxare este o modalitate de care pot beneficia oameni de toate vârstele, de la nou-născuţi şi până la persoane de vârsta a treia.

 

Director Firme & Persoane Fizice

LISTARE FIRME
ADAUGA FIRMA NOUA

Calculator Indice Masa Corporala

Inaltime

Greutate


Calculator Calorii Zilnice


Vârstă

Gen

Inălţime

Greutate

ActivitateNutrition Calorie Counter

Pret Website

Buy Websites
RECLAMA REFLEXOTERAPIE
Alternative cancer treatments 2015-2016
Search Treatments natural for all cancer patients. Cancer treatment, alternative cancer information, alternative cancer treatments, resources, natural cancer treatments, etc
www.treatmentcancer.info
Reflexoterapie si Reflexologie 2015
Masaj terapeutic , aromaterapie, dieta, reflexologie, reflexoterapie, reiki, osteopatie, celulita, slabire, yumeiho, IMC, BMI, medicina, sanatate si multe altele
Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Dan Nicolau - Servicii medicale - Metastaze pulmonare
Tratament Cancer Pulmonar
Tratament Cancer Pulmonar - metastazapulmonara.ro
Locuri de munca si angajari
Locuri de munca in Romania si strainatate.
Reflexoterapie & Puncte reflexogene

Translate

 

Online

Avem 16 vizitatori online

Page Rank Check